مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد با صدور حکمی توسط فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان تهران منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد ملارد ، با حکم فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان تهران،  علی محمد اسدیان فرد به عنوان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد منصوب شد.

در این مراسم، تکریم و معارفه مسئولان پایگاه مقاومت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد با حضور بخشی، جانشین فرهاندهی بسیج دانشجویی استان تهران، جمعی از معاونان و مدیران این دانشگاه و تعدادی از اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

در ادامه از زحمات منوچهر بهرامی در زمان تصدی بسیج دانشجویی واحد ملارد قدردانی و حکم انتصاب علی محمد اسدیان فرد از سوی طهمورث آقاجانی معاون دانشگاه واحد ملارد به وی تقدیم شد.