برگزاری مراسم بزرگداشت روز مادر و همایش چهل دستاورد از جنس افتخار، دانشگاههای غرب استان تهران به میزبانی واحد ملارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، از واحد ملارد: دکتر مهدی فتح اله سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی غرب استان تهران  در سالروز ولادت حضرت زهرا (س) گفت: عاملی که امروز جامعه ما را به مرز بالندگی رسانده، اساس آن علم و دانش است و چیزی که برای ما  مأموریت اصلی در این نهاد دانشگاهی قلمداد می شود توجه هر چه بیشتر به این خط فکری و الگوی توسعه است و خدا را سپاس می گوییم در نهادی به نام دانشگاه ازاد اسلامی که خود دستاورد عظیم انقلاب اسلامی است خدمت می کنیم.

وی به شبکه گسترده و زیر ساخت های علمی – تحقیقاتی دانشگاه در به حرکت درآوردن چرخ توسعه کشور در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: همکاری و همراهی مسئولین شهرستان های ملارد و غرب استان تهران می تواند کمک شایانی به تحقق متعالی در نظام آموزشی کشور کنند.

فتح اله افزود : همه شما به عنوان دست اندرکاران عرصه علم، دانش و فناوری می دانید که ما دوران متعددی را به واسطه سیر تحقق نظام آموزش عالی سپری کردیم و هر عصری تحولات مختلف بدی داشت. اگر بخواهیم اجمالی به ادوار گذشته مرور کنیم عمدتاً الگوی آموزش محوری در آن حاکم بود، لذا نسل اول نظام آموزش عالی را تحت عنوان نظام مبتنی برآموزش می شناسند. اما بعد ها به جهت حرکت های روبه رشد و توسعه، کشورها، سازمان ها و برنامه ریزان توسعه علمی دریافتند که الگوی توسعه صرفا بر مبنای آموزش امکان تحقق ندارد و کاستی ها و خلل هایی در آن وجود دارد و نسل دوم از نظام های علمی و آموزش در دنیا  به نام نسل پژوهش رواج پیدا کرد .

ایشان تصریح کرد: در این راستا نظام آموزشی دانش آموختگانی را تربیت کرد که ضمن توانمند شدن در عرصه های آموزشی قابلیت و توانمندی کسب و کار و اشتغال زایی را هم  داشته باشد و کشور را به برآن داشت که به سمت کارآفرینی حرکت کنند و دانشگاه آزاد اسلامی نیز در نسل سوم نیز با ایجاد مدرسه اشتغال، مراکز کارآفرینی و توسعه کسب و کار های اقتصادی در کنار دیگر مراکز علمی در سراسر دنیا در دستور کار قرار گرفت.

فتح اله اذعان داشت: زیر ساخت های این حرکت بزرگ که با همت دوستان و مسئولین در منطقه غرب استان تهران، منجر به چند اتفاق ایده ال شده است،مرکز آموزش تخصصی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در غرب استان تهران تأسیس شد که صرفا متخص به دانشگاه نیست و همه متقاضیان برون دانشگاهی هم می توانند از آن بهره  ببرند. ایجاد مدرسه اشتغال که کمک به دانشجویان و علاقه مندانی که تمایل دارند استعداد های خود را شناسایی کنند یا در مسیر قرار بگیرندکه استعداد های آنها به نفع درآمد زایی، اشتغال و کارآفرینی استفاده مطلوب قرار بگیرد.  شروع به کار مرکز رشد غرب استان تهران در واحد ملارد نیز ازجمله اقدامات این مسیر بود.

در ادامه برنامه گروه سرود موسسه بهزیستی باغ رضوان (فدک) زینت بخش این مراسم بود.  از سایر برنامه های این مراسم، گزارش مسئولین سایر دانشگاهها از دستاوردها و نیز تجلیل از برگزیدگان فرهنگی و هنری را می توان ذکر کرد.