مسابقات بدمینتون کارکنان و اعضای هیأت علمی در بخش خواهران استان تهران نیز به میزبانی دانشگاه آزاد واحد یادگار امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این دوره از مسابقات که بین کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های آزاد استان تهران برگزار شد، تیم‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره)، پرند، تهران مرکزی، شهر قدس و ملارد شرکت کردند که بعد از انجام مسابقات به‌صورت دوره‌ای و پس از ۳۰ بازی که در طول مسابقه انجام شد، تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند مقام اول، شهر قدس مقام دوم و یادگار امام و ملارد مشترکاً مقام سوم  را به دست آوردند.

در مسابقات انفرادی نیز که با حضور ۱۸ نفر از کارمندان و اعضای هیأت علمی این دانشگاه‌ها برگزار شد، فرزانه ایرانشاهی از واحد پرند به مقام نخست، سمیه بخشی از واحد ملارد به مقام دوم و سعیده شادمهری از واحد یادگار امام و ناهید صادقی از واحد پرند به‌طور مشترک به رتبه سوم رسیدند.

لازم به ذکر است تیم بدمینتون  واحد ملارد متشکل از خانم ها سمیه بخشی ، زینب کوزه گر، ندا ماینایی، مریم علی پور  می باشد.

سرپرست:  نازلی حسینی       مربی : سمیرا علی ویسی