مراسم بدرقه کاروان دانشجویی کربلا در نماز خانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد

به گزارش خبرگزاری آنا از واحد ملارد حسینی نوری امام جمعه شهرستان ملارد در ارتباط با اربعین حسینی که به همت دفتر فرهنگ اسلامی واحد ملارد ترتیب داده شد، عنوان کرد: »برخلاف تلاش دشمنان شیعه برای از بین بردن  یادبود واقعه کربلا، امروزه امام حسین (ع) بازتاب جهانی پیدا کرده است و این حرکت میلیونی نه تنها از ایران بلکه در سراسر جهان در هر فرقه و مذهبی آشکار است.«

ایشان خاطر نشان کرد: «به اعتقاد اندیشمندان دینی و مذهبی از واقعه عاشورا می توان درس هایی چون شهادت و پیام رسانی آموخت که در رأس آن می توان به حضرت زینب (س) که اسوه ایستادگی و مقاومت و صبر است  اشاره کرد».

وی افزود: «دشمنان اسلام و شیعه همواره سعی در تضعیف این حرکت جهانی دارند ولی غافل از اینکه تمام این ارادت ها و عزاداری ها  نسبت به ابا عبداله حسین(ع) برخاسته از دل مردم و خود جوش بوده است.»

حسینی نوری در خصوص اهداف  اربعین  افزود: «از اهداف این همایش ستودنی  می توان به حفظ بقای اسلام ، تحقق و تقویت فرهنگ زیست مومنانه و مقاومت اشاره کرد و امید وارم همه ایرانیان به ویژه شما دانشجویانی که در این همایش تایخی شرکت می کنید نماینده شایسته ای برای  ایران عزیز باشید و ما را هم از دعای خیر  بی نصیب نکنید.»

در این مراسم ضمن عزاداری توسط مداحان اهل بیت، بسته های فرهنگی نیز به دانشجویانی که قصد عزیمت به کربلای معلی دارند اهداء شد.