معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد گفت: «۱۰۰ اصله درخت از گونه‌های مختلف مثمر در این واحد دانشگاهی کاشته می‌شود

طهمورث آقاجانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ملارد به مناسبت روز درختکاری در هفته منابع طبیعی اظهار کرد: «درباره زمان غرس درختان با هماهنگی‌های صورت گرفته مقرر شد ۱۰۰ اصله از گونه‌های مختلف میوه‌های مثمر در روز ۲۲ اسفند که به فرمان رهبر انقلاب سالروز گرامیداشت شهدا نامگذاری شده است، انجام شود.»

وی افزود: «درختکاری در ایران دارای پشتوانه ‌ای از علایق ملی و رسوم تاریخی است  و تاریخ نشان داده که ایرانیان باستان، جشن‌های خاصی داشتند و در این جشن‌ها به درختکاری پرداخته و به خاک و زراعت احترام می‌‌گذاشتند.»

معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد به اهمیت درختکاری در اسلام اشاره کرد و گفت: «در ادیان و فرهنگ‌های مختلف جهان، درخت و درختکاری جایگاه خاصی دارد. دین مقدس اسلام نیز از این قاعده مستثنی نیست و  بشر را به کاشت درخت تشویق و ترغیب کرده تا جاییکه بعضی از بزرگان دین به این امر اشتغال داشته‌اند. به‌عنوان نمونه حضرت علی (ع) در مدینه باغ‌های خرمای فراوانی به وجود آورد و بیشتر آنها را در راه خدا وقف می‌کرد.»

آقاجانی اضافه کرد: «روز درختکاری بهانه ‌ای است برای اینکه به محیط زیست احترام گذشته و آن را احیا کنیم و دقت بیشتری در نگهداری داشته باشیم.»

وی عنوان کرد: «امید است که با تلاش در این راستا، حتی با کاشتن یک نهال کوچک کشوری زیبا و آباد را برای خویش مهیا کنیم که یقیناً کاری پسندیده است و این دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد نیز همانند سایر ارگان‌ها و نهادهای کشوری در تلاش بوده با این رسالت گامی در راستای فضایی مناسب و زیبا بردارد.»