بزرگداشت روز معلم

برگزاری مراسم بزرگداشت مقام معلم  و تجلیل از اساتید با حضور مسئولین شهرستان در واحد ملارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به‌مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم، مهدی فتح اله رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد های غرب استان تهران از اعضای هیئت علمی و حق‌التدریس این واحد با اهدای لوح سپاس تجلیل کردند.

سرپرست دانشگاه های غرب استان تهران در مراسم روز معلم که همزمان با شروع ماه مبارک رمضان بود گفت: امیدواریم از توفیق الهی در این ماه پر فضیلت بهره لازم را بگیریم و شایسته است در این روز فرخنده به همه  تلاش گران عرصه علم ، دانش و پژوهش  تبریک بگوییم.

فتح اله افزود: در رأس اهمیت  روز معلم  در آموزه های دینی و معنوی ما سفارشات بسیاری شده است. به طور معمول نگاه آغازین به نقش معلم  و جایگاه آن، جنبه علم آموزی است و شایدکمتر دقت شود که نقش معلم بیشتر در حوزه تربیت و پرورش فکری است.

ایشان خاطر نشان کرد: اگر نگاه کنیم به ادبیات محسوس در حوزه سوادآموزی خواهیم دید که نهاد های مرجع در تعریف سواد چنین مطرح می شود که کسی با سواد است در دنیای امروز که توانایی و مهارت خوب زندگی کردن داشته باشد. بنابراین صرفا سواد دانشگاهی و کلاسیک محدود نمی شود بلکه سواد اجتماعی ، سواد رسانه ای، سواد در عرصه مهارت های شهروندی، خانوادگی و کاری می تواند مولفه های باسوادی باشند و می بایست همه ما در جایگاه معلم به این موارد توجه بیشتری داشته باشد.

وی تاکید کرد: امروز کشور ما در شرایطی قرار دارد که بیش از هر زمانی نیازمند توجه و تمرکزی برای تغییر  الگو های فکری مردم کشور ش است. آدم های دانشمند و دانش پایه ای که می توانند مسیر توسعه کشور را رو به پیشرفت هدایت کنند . برای برون رفت از مشکلات در کنار سلاح علم به تدبیر و آگاهی بصیرت نیاز داریم و همه این موارد نقش پر رنگی است که در یک عرصه علم و آموزش محقق خواهد شد.

در ادامه برنامه  دکتر آقاجانی معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد و دکتر یزدان یار معاون سیاسی فرمانداری شهرستان ملارد  نیز به جایگاه و نقش معلم سخنرانی کردند.

در پایان مراسم نیز از اساید برجسته و نمونه  این واحد دانشگاهی با اهداء لوح  تقدیر و تشکر به عمل آمد