کسب مقام در مسابقات تنیس روی میز بانوان

مسابقات  تنیس‌ روی‌ میز کارکنان و اعضای هیئت‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی در بخش بانوان با معرفی تیم‌ها و نفرات برتر در بوشهر به کار خود پایان داد.

مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر درباره تیم‌های اول تا سوم و نفرات برتر مسابقات تنیس‌روی‌میز کارکنان و اعضای هیئت‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی با نام «فجر چهلم» در بخش بانوان به خبرنگار خبرگزاری آنا در بوشهر گفت: مسابقات تنیس روی میز دانشگاه آزاد اسلامی با شرکت ۹ تیم برگزار شد. تیم‌های یزد، نجف آباد، اصفهان، فارس، گیلان، قم، تهران، کرمانشاه و سازمان مرکزی در دو ماده تیمی  و انفرادی با هم به رقابت پرداختند که در پایان تیم تهران مقام نخست را به خود اختصاص داد و تیم فارس به مقام دوم دست یافت و تیم‌های گیلان و اصفهان نیز سوم مشترک شدند.

ادامه داد: در بخش انفرادی نیز به ترتیب سمیه بخشی از تهران (واحد ملارد) مقام اول، فاطمه دستغیب از فارس مقام دوم و ربابه قربانی از گیلان و فرانک سهیلی‌نژاد از تهران سوم مشترک شدند.