مراسم اختتامیه هفته پژوهش در واحد ملارد

آقاجانی: پژوهش منجر به تولید علم تولید علم منجر به ثروت ثروت منجر به قدرت و قدرت موجب استقلال خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرنگار آنا  از واحد ملاردمراسم اختتامیه و بزرگداشت هفته پژوهش در محل سالن اجتماعات شهید مطهری دانشکده فنی برگزار گردید. در این مراسم که با تلاوت قرآن کریم و سرود ملی آغاز شد. ابندا طهمورث آقاجانی معاون واحد ملارد ضمن خیرمقدم ، گفت:  پژوهشگر، پرنده ای سبک بال است که از لایه های ابر گرفته ی آسمان دانش، می گذرد و خود را به اوج دانایی و معرفت می رساند. پژوهشگر، روح پویا و جوینده ای است که پوسته¬های جهل را شکافته، به قنات جاری علم دست می یابد و تا چشمه ی جوشان آن را بر کویر تشنه ی خویش جاری نسازد، آرام نمی گیرد.

آقاجانی افزود: هفته پژوهش در پاییز هر سال، فرصت مناسبی برای بررسی دستاوردها و چالش های فراروی حوزه پژوهش و پژوهشگران کوشا در سطح کشور و بخش های تحقیقاتی، سازمان ها و نهادهای گوناگون علمی به شمار می رود. نقش و اهمیت این حوزه مهم در عرصه اندیشه، در ابعاد مختلف حیات امروز بشر بارها بررسی و تأکید شده است.

ایشان اذعان داشت: پژوهش یکی از اساسی‌ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعه همه جانبه یک کشور است و قدرت و استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است. بنابراین نوع و سطح فعالیت‌های پژوه  شی ،یکی از شاخص‌های اصلی توسعه و پیشرفت محسوب می‌شود. موفقیت در تمام فعالیت‌های مربوط به توسعه از جمله صنایع، کشاورزی و خدمات به نحوی به گسترش فعالیت‌های پژوهشی بستگی دارد.

معاون دانشگاه واحد ملارد در ادامه تصریح کرد: پژوهش یکی از محورهای مهمی است که ضامن پیشرفت و توسعه پایدار در هر کشور به شمار می‌آید. اگر پژوهشی صورت نگیرد، دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد. بدون انجام پژوهش، امور آموزشی نیز از پویایی و نشاط لازم برخوردار نخواهد بود. ازاین رو یکی از عوامل اساسی پیشرفت در کشورهای توسعه یافته، توجه خاص به امر پژوهش است.

آقاجانی از دکتر امین زاهدی رئیس اداره پژوهش و تیم  پژوهشی واحد که با زحمات شبانه روزی خود تلاش کردند تا تقویم هفته  پژوهش  را به نحو مطلوب به سر انجام برسانند تقدیر و تشکر کرد. در پایان نیز از پژوهشگران برتر این واحد دانشگاهی  با اهدائ لوح قدردانی شد.

همچنین در جنب این همایش میز افتخارات علمی – پژوهشی اساتید و دانشجویان واحد شامل لوح ها، تندیس ها، کتب و سایر دستاوردهای پژوهشی نیز به نمایش گذاشته شد.