مراسم بزرگ داشت روز دانشجو در واحد ملارد

به گزارش روابط عمومی واحد ملارد این مراسم با حضور مسئولین شهرستان و حجت الاسلام والمسلمین سید عباس مسعودی ریاست محترم اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز و دانشجویان واحد برگزار شد، دکتر مهدی فتح اله سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی غرب استان تهران گفت:«بی شک خون فرزندان وطن بالاترین قیمتی بود که هیچگاه دانشگاهیان میهن عزیزمان در عرصه انقلاب اسلامی ،در عرصه ی جنگ تحمیلی ، در دوران دفاع از حرم و حریم ولایت و امامت از پرداخت آن کوتاهی نکردند.»

وی یاد آدورشد: «دو روز بعد از وقایع  آذرماه  معاون رئیس جمهور آمریکا به ایران آمد و در همان دانشگاهی که هنوز به خون دانشجویان آغشته بود دکترای افتخاری حقوق دریافت کرد از آن پس  شانزدهم آذر ماه به معیار ارزیابی بالاترین میزان نفرت از حکومت استبداد تبدیل شد و به عنوان روز مقاومت و ایستادگی در این سرزمین در برابر استبداد و خودکامگی در دفتر تاریخ این کشور به نام دانشجو به یادگار ثبت شد.»

مهدی فتح اله با اشاره به  واژه ی دانشجو و برداشت از آن بویژه در ایران بیان کرد : » دانشجو تداعی کننده انقلاب و دگرگونی فکری است دانشجویی یک مقطع نیست دانشجویی تنها عنوانی برای ورود به طبقه اجتماعی نیست دانشجویی زمان برنیست بلکه دانشجویی یک مکتب است یک الگوی فکری و اعتقادی محکم و استواراست.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران افزود: «هنگامی که به نام دانشجوی شهید می رسیم این یقین در ما پدید می آید که پذیرش شهادت و اقدام به جهادی که بدان منتهی شده از سر آگاهی و اراده ی قلبی بوده است.«

فتح اله گفت: «همه دانشجویان شهید که در شمار سرآمدان ایمان و ایثار آگاهانه بوده اند ستارگان درخشان که جویای حقیقت هستند وما می توانیم راه خویش را با شهدا دانشجو بیابیم.«

فتح اله تصریح کرد: »دانشجوی مسئول و متعهد در نظام اسلامی  به کسی گفته می شود که به درجه ی والایی از بینش و درک و دانش در عرصه های مختلف علمی اعتقادی ارزش و سیاسی دست پیدا کرده باشد و در قبال سرنوشت خویش و جامعه و مسائل پیرامونی خود حساسیت لازم را داشته باشد.»

وی خاطر نشان شد:»حضور فعال دانشجو در عرصه های مختلف اجتماع بدین معناست که یک دانشجوی متعهد تنها نباید در محور مسائل فردی و شخصی خود متمرکز باشد و از رویدادهای جامه غفلت کند و نسبت به آن بی تفاوت باشد بلکه باید با اصول و مبانی منطقی و معقول به تحلیل حوادث و رویدادهای داخلی و خارجی بپردازد و مبانی منطقی و معقول هرکدام از این رویدادها را خوب تحلیل و آسیب شناسی کند.«

دکتر طهمورث آقاجانی معاون واحد ملارد در خصوص روز دانشجوگفت:» ۱۶آذر روز دانشجو، روز پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه و یاآور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رساندند.»

وی افزود: » دانشجو از تاثیر گذارترین اقشار جامعه است ، دانشجو اگر خودش را به علوم و مهارت‌های کاربردی تجهیز کند، می تواند به رفع نیازها و مشکلات کشور کمک کندو قطعاً می تواند. دانشجوی فعال در بدنه جامعه راه‌گشا و مشکل‌گشای جامعه خواهد بود.»

آقاجانی گفت:« روز دانشجو، یادآور حق‌طلبی و حق‌خواهی دانشجویان و نماد دشمن‌ستیزی دانشجو است و همواره در همه صحنه‌های انقلاب شکوهمند اسلامی شاهد نقش‌آفرینی ممتاز دانشجویان هستیم.»

در ادامه این مراسم برنامه های متنوعی ازجمله کرسی آزاد اندیشی و مسابقه و اهداء جوایز برای دانشجویان در نظر گرفته شد.