دیدار با خانواده شهداء و جانبازان  هشت سال دفاع مقدس شهرستان ملارد به مناسبت هفته بسیج

در این دیدار که مسئولین بنیاد شهید و جانبازان شهرستان، اعضای هیأت رئیسه واحد ملارد و بسیج دانشجویی حضور داشتند؛ یاد و خاطرات و جان فشانی های جانبازان و  شهدای هشت سال دفاع مقدس بویژه  خانواده های مالک نوری، حسین کاظمی، عباداله حیدری و محمدابراهیم حبیبی فیضی راگرامی داشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد ملارد طهمورث آقاجانی معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد با تجلیل از مقام شامخ شهدا بر وظیفه دانشگاهیان در زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و آئین شهادت طلبی تاکید فراوانی کرد و گفت:« شهیدان ولی نعمتان این مرز و بوم هستند و پیشرفت و آرامش  امروز کشور اسلامی ما مرهون  خون شهدا است.»

آقاجانی با بیان اینکه اخلاص و تواضع شهدا موجب رسیدن آنان به این جایگاه می شود، خاطرنشان کرد:« بی شک این شهدا چه در این دنیا و چه در آن دنیا زنده خواهند بود و رمز موفقیت شهداء و جانبازان خلوص نیت در اعمال آنها بوده که توانسته با گذشت چند دهه همچنان نگاه به شهداء و جانبان نگاه ارزشی باشد.»

وی اشاره ای به آیه ۱۵۴ سوره بقره قرآن کریم کرد و گفت:»کسانی که در راه خدا کشته می شوند مرده نپندارید، بلکه آنها زنده جاوید هستند و این فضلیت و برتری شهداء قابل درک نیست.»