دکترابوالفضل ذکائی در دیدار با امام جمعه محترم شهرستان ملارد

ذکائی عنوان کرد؛

گسترش رشته‌های کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس از برنامه‌ریزی برای توسعه و ایجاد رشته‌های کارآفرینی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، ابوالفضل ذکائی در دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای ملارد، صفادشت و شهرقدس با حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی‌نوری امام جمعه شهرستان ملارد اظهار کرد: استادان کلیدی‌ترین نقش را در موضوعات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و علمی دارند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با بیان اینکه تلاش خود را برای رفع مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد به کار خواهیم برد، اضافه کرد: آینده نزدیک شاهد تجلی عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی ملارد در بخش‌های نوآوری و فناوری، مراکز رشد و استقبال از طرح و ایده‌های فناورانه خواهیم بود؛ ضمن اینکه در بخش توسعه و ایجاد رشته‌های کارآفرین برنامه‌ریزی‌هایی انجام دادیم.

عبدالله قاسمی پیربلوطی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهر قدس، ملارد، صفادشت نیز عنوان کرد: دانشگاه باید جریان‌ساز بوده و ایجاد گفتمان کند، امیدواریم دانشگاه نخستین و اصلی‌ترین تریبون برای ایجاد گفتمان و ایده‌پردازی باشد.