دانشجویان عزیز، لازم است در موعد پیش‌بینی‌شده در تقویم ثبت‌نام خود را انجام دهند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی به واحدهای دانشگاهی توصیه کرد در حد گسترده اطلاع‌رسانی کنند تا دانشجویان در موعد پیش‌بینی‌شده در تقویم ثبت‌نام خود را انجام دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از روزنامه فرهیختگان، دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: طبق تقویم مصوب دانشگاه آزاد اسلامی که به واحدها ابلاغ شده است، ثبت‌نام دانشجویان از دیروز، دهم شهریور آغاز شد.

وی خاطر نشان کرد: به واحدهای دانشگاهی توصیه شده اطلاع‌رسانی را در حد گسترده انجام دهند تا دانشجویان مطلع شوند که در موعد پیش‌بینی‌شده در تقویم که از دهم شهریور (شنبه) تا ۲۱ شهریور است، ثبت‌نام خود را انجام دهند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: دانشجویان هر چه زودتر ثبت‌نام خود را انجام دهند؛ چرا که بعد از موعد مقرر اگر کسی حتی با یک عذر مشخص بخواهد ثبت‌نام با تاخیر انجام دهد، با محدودیت‌هایی از نظر ثبت‌نام روبه‌رو خواهد بود.

دکتر رهایی تصریح کرد: واحدهای دانشگاهی به اعضای هیأت علمی اطلاع‌رسانی کنند که از هفته آینده در دانشگاه حضور داشته باشند و در موعد تعیین‌شده در تقویم یعنی از ۲۴ شهریور کلاس‌های درس شروع شود.

وی با تأکید بر نظارت بر نحوه برگزاری کلاسها، اظهار داشت: حوزه‌های نظارتی نحوه برگزاری کلاس‌ها را به ما اطلاع خواهند داد که آیا خللی در روند کار وجود داشته است یا خیر.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی به اعضای هیات‌علمی نیز تاکید کرد: اعضای هیات‌علمی از ۲۴ شهریور که کلاس درس را شروع می‌کنند در ۱۶ هفته باید تمام سرفصل‌های دروس را به‌طور کامل ارائه و برای اطلاع دانشجویان یک فرم طرح درس را در سامانه‌های آموزشی بارگذاری کنند که به اطلاع دانشجو برسد. این طرح درس مشتمل بر چارت دروس، منابع درسی، موعد امتحانات و تکالیف خواهد بود.