تصویب رشته‌های جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد

معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد از تصویب رشته‌های جدید در مقطع کارشناسی ناپیوسته شامل رشته‌های حقوق ثبتی، حسابداری و عمران با گرایش حمل و نقل شهری در این دانشگاه خبر داد.

ابوالفضل ذکائی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ملارد از تصویب رشته‌های جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد خبر داد و اظهار کرد: با تلاش‌های بی‌وفقه همکاران در واحد ملارد و پیگیری‌های عبدالله قاسمی‌پیربلوطی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهر قدس، ملارد و صفادشت در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در این دانشگاه میزبان دانشجویان در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته‌های حقوق ثبتی، حسابداری و عمران با گرایش حمل و نقل شهری خواهیم بود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز امیدواری کرد وجود این رشته‌ها بتواند علاوه بر ارتقای سطح دانشگاه، به جذب مؤثر دانشجو منتهی شود و خدمات ارزشمندی را برای جوانان شهر ملارد و شهرهای غرب استان تهران و البرز به ارمغان بیاورد.