ثبت نام دوره های بدون آزمون استعدادهای درخشان (غیرپزشکی) کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از امروز ۱۱ مردادماه آغاز و تا ساعت ۲۴ چهارشنبه ۱۷ مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش مهر، به نقل از مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبان با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.org بعد از دریافت و مطالعه دفترچه راهنما در صورت داشتن شرایط با وارد کردن شماره دانشجویی مقطع کارشناسی و کد ملی به عنوان رمز عبور می توانند وارد سامانه شوند.

متقاضیان پس از واریز هزینه ثبت نام و تکمیل اطلاعات مورد نیاز می توانند نسبت به انتخاب رشته محل های درخواستی، ثبت نهایی و دریافت کد رهگیری اقدام کنند.

امکان بازیابی شماره دانشجویی داوطلبان از طریق شماره تماس ۴۷۴۳ و انتخاب کلید شماره ۲ فراهم است

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد