از سوی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی شرایط جدید همکاری استادان حق‌التدریس با دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: داوطلبان همکاری حق التدریس با دانشگاه آزاد اسلامی دو هفته فرصت دارند تا اطلاعات خود را در سامانه ساجد ثبت کنند.

علیرضا رهایی گفت: داوطلبان همکاری حق‌التدریس با دانشگاه آزاد اسلامی دو هفته فرصت دارند تا اطلاعات خود در سامانه sajed.iau.ir ثبت کنند. پس از این تاریخ اطلاعات وارده امتیازبندی و ارزیابی شده و مجوز حق‌التدریس برای افراد مورد تایید، صادر می‌شود.

وی با اشاره به اجرای طرح ساماندهی اعضای هیات علمی در این دانشگاه اظهار داشت: با توجه به نقش اعضای هیات علمی در مسیر ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دو اقدام جدی در این زمینه داشته که منجر به تدوین و ابلاغ بخشنامه به واحدهای دانشگاهی شده است.

وی ادامه داد: یکی از این اقدامات مربوط به ساماندهی اعضای هیات علمی حق‌التدریس می‌شود که به این منظور سامانه‌ای طراحی شده تا افرادی که به صورت حق‌التدریس با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری دارند و کسانی که داوطلب همکاری با این دانشگاه هستند با مراجعه به سامانه مذکور مشخصه‌ها و فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود را ثبت کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این سامانه مبنای تدوین یک بخشنامه به همه واحدهای استانی شده است، گفت: داوطلبان دو هفته فرصت دارند تا اطلاعات خود در سامانه ثبت کنند و پس از پایان مهلت قانونی اداره کل امور هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ظرف مدت دو هفته فرصت دارد تا نسبت به امتیازبندی و ارزیابی اطلاعات وارد شد اقدام کرده تا مجوز حق‌التدریس برای افراد مورد تائید صادر شود.

راهنمای پرکردن فرم صلاحیت عمومی در سامانه جامع دانشگاه آزاد اسلامی ( ساجد)